Maarheeze / Weert0495 592622
Roermond0475 820395

Wie zijn wij?

Ik ben Joep van Engelen trotse eigenaar van “van Engelen Tandprothetiek”.
Ik ben sinds 2000 werkzaam in de tandtechniek en heb het vak vanuit thuis meegekregen via mijn vader die ook tandprotheticus is.
Ik ben begonnen met de opleiding tandtechniek in 2000 na het afronden van de basisopleiding heb ik twee specialisatie jaren gedaan, eerst kroon en brugwerk en daarna protheses. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Tandprothetiek en in 2012 heb ik de opleiding tot Tandprotheticus met succes afgerond.
Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mensen kan helpen. Een goed gebit is mogelijk voor iedereen!

Ik ben Laura van Engelen, getrouwd met Joep. Sinds het najaar van 2017 werkzaam in de praktijk in Weert. Ik heb commercieel Management gestudeerd aan de HEAO in Sittard. In mijn vorige baan in de zorg heb ik veel geleerd over service gericht zijn in de zorg, want een patiënt is bij ons geen nummer en voor iedereen is er persoonlijke aandacht. Ik vind het belangrijk dat de drempel laag is, iedereen mag en kan binnen komen lopen met vragen of voor informatie. In de praktijk hou ik me bezig met de administratie, marketing en personeelszaken.

LauravanEngelen

Ik ben Jan van Engelen, vader van Joep. Ik ben al ruim 45 jaar werkzaam in de tandtechniek en heb in 1982 de opleiding tandprotheticus afgerond. Ik heb veel plezier in het maken van protheses maar ook in kroon- en brugwerk. Na zoveel jaar in de tandtechniek haal ik nog steeds veel voldoening uit het maken van een mooi werkstuk, iedereen is uniek en elk werkstuk verdient de volle aandacht.

Jan

Ik ben Monique. Voorheen heb ik jaren als tandartsassistente in Weert gewerkt. Met mijn gezin ben ik later verhuisd naar Roermond en heb ik gewerkt in de zorg. Maar het werken in een praktijk bleef ik missen! Nu werk ik alweer een aantal jaar met veel plezier bij “van Engelen Tandprothetiek” waar ik de stem en het gezicht van de praktijk ben. Ik werk op locatie in Weert en in Roermond. Ik vind het belangrijk patiënten te leren kennen en ze gerust te stellen als ze angstig zijn en vragen te beantwoorden als ze informatie willen.

monique website2

Ik ben Ahmad en werk al sinds 1999 in de tandtechniek. Ik heb voorheen in Syrië mijn eigen tandtechnisch laboratorium gehad. Ik hou van aanpakken en het woord stress ken ik niet! Ik help graag patiënten met een reparatie en vind het daarnaast fijn om bezig te zijn met alle facetten van de tandtechniek.

Ahmad

Ik ben Stefanie, door mijn tante die tandtechnicus is heb ik ontdekt wat tandtechniek inhoudt en door haar ben ik de opleiding gaan doen. De combinatie van tandtechniek in een tandprothetische praktijk vind ik heel fijn, je ziet meteen resultaat als je voor een patiënt een prothese maakt. En je kunt meekijken in de behandelkamer als er iets verbeterd kan worden. Ik ben gespecialiseerd in protheses en vind de eindfase, het modelleren van een prothese, het leukste om te doen!

Stefanie

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!